2017 GIVEAWAY !

Hadiah Tahun Baru !

Khas untuk semua orang !
2017 bakal tiba dan kami nak bagi anda hadiah yang cukup bermakna untuk memulakan tahun baru anda.

Kami nak bagi 1 SET KOREA WALLPAPER + INSTALLATION (worth of RM550 each) secara PERCUMA kepada 2 orang yang bertuah di page KAMI. Design you all yang pilih ye.

Tak ramai kami nak bagi sebab maybe next month kami nak bagi giveaway lagi.

Terms and Conditionnya :

1 – Of course kena LIKE page kami ni dulu. (https://www.facebook.com/fiqelhomedeco/
2 – Letak gambar ruang yang nak diletakkan wallpaper di bahagian komen di post kami di Facebook. (Lihat contoh di komen)
3 – Letakkan sekali caption yang sweet sour mengatakan kenapa nakk sangat wallpaper ni.
eg : “Awak tahu tak apa persamaan awak dengan wallpaper? Dua2 menyerikan rumah saya hihi”
4 – Dah letak gambar kat komen,clicklah SHARE post tersebut. Tolong lah sikit promote. Mana tau ada yang nak pasang wallpaper hehe.
5 – Pemenang akan dipilih berdasarkan kekreatifan gambar dan caption yang power. Tu je. And of course yang dah LIKE dan SHARE post tersebut.

So, takde susah sangat pun T&C kan?
Ape tunggu lagi. Try lah. Sape nak bagi wallpaper free oii. Kami je nak bagi ni ha hehe.

p/s ; please take note that this contest is valid ONLY in our FACEBOOK PAGE. Not in the website 🙂

Contest Period : 16/12 – 25/12.

GOODLUCK !

*Terms and Conditions applied.

Leave a Reply

Your email address will not be published.