SI ANAK DARA SUKAKAN VINYL

SI ANAK DARA SUKAKAN VINYL

Inilah bukti vinyl memang senang dijaga! Tak sapu mop setiap hari pun boleh kalau anda tak sempat atau malas ke🤣 . Tak kira tua muda lantai ni memang ramai kata selesa.. So jangan was-was kalau anda khuatir family anda takkan sukakannya.. . Admin akui memang sakit sangat kaki rasa bila asyik tersepak serpihan kecil-kecil parquet..

countinue reading

Client KPM Beranang [Bilik Mesyuarat]

Wow.. Pelanggan repeat order.. Alhamdulilah selepas beberapa bulan selesai projek pertama,kini kami dipanggil untuk projek kedua hias bilik mesyuarat pula..     Bukan 1 dinding, tapi 4 side dinding (guna 4 roll Wallpaper Korea)..Pandai mereka tempah masa kami tengah buat Sales Syawal so boleh katakan dapat jimat RM300 per roll tu.. Jika 4 roll, jumlah mereka

countinue reading
Client Bandar Seri Putra [En Azmi]

Client Bandar Seri Putra [En Azmi]

ZAMAN MODEN, PILIHAN PUN MODEN Jika hanya melihat sample di dalam katalog, ianya seperti PELIK? Tapi bila dah siap pasang wallpaper tersebut, WOW! Hasil yang sangat menarik & rare! Kelihatan serabut? Bagi admin, no! Jom buat penilaian sendiri tentang corak ini. SEBELUM PEMASANGAN Kelihatan kosong sangat? Boringnyaa.. SELEPAS PEMASANGAN Amacam hasil? Fantastic right? Really 3D!

countinue reading

Client Subang [Pn Norhuda]

Alhamdulilah di bulan penuh berkat ini settle pemasangan wallpaper korea di rumah Pn Norhuda. Beliau mengambil peluang semasa kami membuat promosi ‘clearance stock’. Sangat berbaloi!Kenapa?

countinue reading
Client Kajang [Pn Hidayati]

Client Kajang [Pn Hidayati]

Pelanggan ini repeat 2x menggunakan perkhidmatan pemasangan wallpaper bersama kami. Sebulan yang lepas beliau cadang nak pasang 1 sudut dinding sahaja, selepas sebulan alhamdulilah beliau hubungi kami untuk pemasangan dinding lain pula. Pemasangan pertama jenis ‘full’ bercorak, kali kedua sekadar corak simple yang plain untuk dikombinasikan dengan wallpaper pertama.

countinue reading

Client SMK Presint 11 Putrajaya

Dari dinding polos bertukar wajah menjadi lebih segar & lebih ceria dengan cetusan bunga. Kali ini corak yang dipilih memang ‘rare’. Bagaikan ‘puzzle’ tetapi tak bercantum. Sekali pandang, nampak pelik. Dua kali pandang, nampak ‘full’. Tiga kali pandang, memang unik memang menarik! Jom kita tengok hasil pemasangan wallpaper korea di bilik bimbingan dan kaunseling .

countinue reading
Client Kuala Lumpur [En Hakim]

Client Kuala Lumpur [En Hakim]

Hey! Tengah pasang apa tu? Macam lain je daripada pemasangan wallpaper. Mestilah lain! Kali ini kita tunjukkan hasil pemasangan ‘vinyl flooring’. Corak yang dipilih seakan-akan corak papan. Jom tengok wajah baru pejabat En Hakim.

countinue reading
Client Bangi [En Musa]

Client Bangi [En Musa]

Kali ini kita hias ruang makan En Musa dengan wallpaper korea. Agak-agak apa corak yang dipilih? Bila lelaki yang pilih, selalunya bukan warna cerah dan bukan corak klasik @ garden yang menjadi pilihan. Pemilik memilih corak berkonsepkan moden kontemporari daripada katalog 3D Phoenix.

countinue reading