test

test

JHGFDSAQWERTYUIOGFDSXCVBNKTRDUIOP;LDSAZVBNM,LKJHGFDSAQWERTYUIOPLKJHGFDSAZXCVBNM,LKJHGFDSAQWERTYUIOP  

countinue reading
5 TANDA ANAK ANDA DAH SEDIA TIDUR DI KATIL SENDIRI

5 TANDA ANAK ANDA DAH SEDIA TIDUR DI KATIL SENDIRI

🧕🏻Fiqel, saya nak asingkan tempat tidur anak dari bilik saya, Ada tak wallpaper sesuai untuk kids 5-10 tahun? Untuk lelaki dan perempuan. Kalau ada boleh share? Puan Lina, Kajang ======= Siapa ada masalah nak asingkanUntuk anak yang berumur 4 tahun dan ke atas? Pastikan 5 tanda ini ya😊 5 TANDA ANAK ANDA DAH SEDIA TIDUR

countinue reading
Jenis Dinding Anda Sesuai ke Pasang Wallpaper ?

Jenis Dinding Anda Sesuai ke Pasang Wallpaper ?

Saya nak pasang wallpaper tapi dinding saya macam ni Bercat minyak Ada yang cadangkan kena undercoat dulu? Leceh juga kalau nak pasang wallpaper kena undercoat dulu🙁 Jawapan: Bergantung kepada wallpaper dan keperluan dinding anda. Wallpaper Fiqel yang telah dipasang dicat minyak kekal hingga sekarang dan tiada masalah. Tetapi kami perlu pergi tengok dulu dinding rumah

countinue reading
5 Tips Pasang Wallpaper di Dinding Tidak Rata

5 Tips Pasang Wallpaper di Dinding Tidak Rata

  Fiqel nasihatkan tak perlulah pasang wallpaper di dinding tidak rata! Sebab Fiqel khuatir dengan pemasangan wallpaper ini dinding nampak berketak-ketak selepas pasang wallpaper. Sakit mata, sakit hati. Mulalah fikir dan remove walau baru 2 hari baru pasang! Ingatkan mudah ja pasang wallpaper tu, tak perasan dinding tidak rata. Bila pasang baru nampak dinding tu

countinue reading
Tips Pilih Wallpaper

Tips Pilih Wallpaper

Keunikan warna, tekstur dan corak Kertas dinding menarik pasti menaikkan seri kediaman. Tapi ada pelbagai faktor lain yang perlu dipertimbangkan selain melihat corak dan jenis yang wallpaper kita minat. 9 tips ini boleh menjadi panduan. Jika siling  agak rendah Tip : Memilih kertas dinding berjalur dengan komposisi menegak atau vertical dapat mewujudkan kesan siling kelihatan lebih tinggi.

countinue reading
Done Installation Wallpaper Malaysia with FREE INSTALLATION @ Putrajaya

Done Installation Wallpaper Malaysia with FREE INSTALLATION @ Putrajaya

Done Installation Wallpaper Malaysia with FREE INSTALLATION @ Putrajaya. Jom singgah ke Fiqel Home Deco untuk grab FREE installation for HAPPY  TUESDAY Wallpaper kami! Jommmm. Kami juga turut sediakan servis pemasangan wallpaper untuk mereka yang mencari installer untuk mereka yang: 1) Sudah ada wallpaper sendiri 2) Tiada peralatan untuk pasang wallpaper 3) Tidak yakin untuk

countinue reading
MEJA KOPI KAYU YANG MEMPESONAKAN

MEJA KOPI KAYU YANG MEMPESONAKAN

Meja kopi merupakan antara elemen penting di ruang tamu tak kira saiznya kecil atau besar. Wajib ada! Tidak lengkap tanpanya terutamanya apabila tetamu datang berkunjung ke rumah. Tapi jarang kita jumpa rumah yang mengunapakai konsep kayu ‘rustic’. Mungkin sekarang lebih ramai memilih konsep moden. Jika anda inginkan sesuatu yang lain dari yang lain, boleh cuba

countinue reading
5 KOLEKSI AURA POSITIF “INDOOR PLANT”!

5 KOLEKSI AURA POSITIF “INDOOR PLANT”!

“Badan sihat, hidup lebih ceria!” Sememangnya badan yang sihat membolehkan kita untuk melakukan pelbagai aktiviti yang berfaedah. Oleh itu, selain daripada pengambilan makanan yang sihat, kita juga perlu memastikan bahawa persekitaran kita juga sihat dan bersih terutamanya di dalam rumah. Sebagai contoh, kita boleh meletakkan tumbuhan di dalam rumah agar aura positif sentiasa wujud di

countinue reading
3 BAHAN SELAIN AIR BERSIHKAN CERMIN TINGKAP ANDA

3 BAHAN SELAIN AIR BERSIHKAN CERMIN TINGKAP ANDA

Selalunya kita akan membasahkan sedikit kain dengan air atau menyemburnya dengan cecair pengelap cermin. Kali ini admin ingin kongsikan bagaimana anda boleh membersihkan cermin tersebut dengan hanya menggunakan bahan yang biasa anda temui di rumah. Sungguh jimat kos & tahan lebih lama.   1) Bedak talkum – Basahkan surat khabar dengan sedikit air lalu taburkan

countinue reading
VINYL FLOORING SO SPECIAL

VINYL FLOORING SO SPECIAL

Anda rasa tidak selesa dengan lantai anda? Apa kata cuba pasang Vinyl Flooring, admin jamin tak rugi pasang! Kami ada menawarkan perkhidmatan pemasangan Vinyl flooring, jangan risau bukan 1 corak lantai sahaja, ada banyakkkk.. Meh kami perkenalkan beberapa corak yang memang ‘hot selling’! Tahan lama sehingga 10 tahun Material PVC Kalis air Tahan panas Ini sahaja?

countinue reading