Tips 1: Pilih Kertas dinding. Mahal atau murah?

  • Post by : Team FHD
  • May, 17 2018
  • Uncategorized
  • Comments Off on Tips 1: Pilih Kertas dinding. Mahal atau murah?

Pemilihan kertas dinding tidak semestinya mahal (dan tidak semestinya terlalu murah sebab nanti kualitinya pula rendah) dan pemasangannya tidak perlu banyak.

Kami pernah pergi pasang wallpaper yang bernilai RM20/roll. Pemasangannya rumit kerana nipis dan warnanya yang cream tidak menutup cela dinding. Client kami juga menyesal kerana beli wallpaper begitu tetapi nak buat macammana,sebab dia ingatkan kualiti wallpaper semua sama.

Jika anda mencari wallpaper bajet, cukuplah satu ruang ‘feature wall’ yang menjadi perhatian untuk sesuatu rumah/premis. Membeli wallpaper perlu ikut belanjawan.

Itu peraturan Nombor  1.  Selepas itu, barulah pilih design.

Design yang murah tetapi menarik sangat banyak!  Kena pandai pilih.

Satu lagi, kertas dinding ni, jika tengok atas katalog ni nampak biasa..tapi bila tampal di dinding..waaaahhh! naik semangat..hehe.

Kertas dinding boleh dijadikan seperti FRAME gambar. Walaupun pemasangannya sedikit tetapi apabila dipasang seperti frame gambar akan  nampak menarik, buat ku tertarik juga. Oleh itu, kita kena kreatif based pada bajet yang kita ada.

Kalau anda ingin walllpaper yang berpatutan anda boleh klik no ini untuk whatapp : http://wasap.my/60129902262

atau terus berhubung dengan konsultan kami di 012 990 2262.

 

 

Wallpaper ini dipasang oleh pelanggan kami semasa promo RM99 untuk 3 roll (wallpaper sahaja). Berbaloi betul untuk satu dinding feature wall ni kan?

Kalau anda rasa ingin follow perkembangan PROMO terkini  boleh klik http://bit.ly/FiqelHomeDeco